Nejste přihlášeni
Pro plné využití našeho webu a fóra se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Přihlášení Registrace

Aktualizace na verzi 1.17
Téma založil MineMagik

Minecraft Caves & Cliffs Update - Part 1

Vážení hráči a hráčky,

Jako první bych chtěl poděkovat všem, kteří vyplnili náš dotazník. Sešlo se zde velké množství zajímavých postřehů a návrhů, které se budeme snažit využít na nové verzi. Děkujeme ;)

A teď dlouho očekávané informace k updatu. Dnes (8. 6.) by měla vyjít verze Minecraftu 1.17. Na základně výsledků dotazníku jsme se rozhodli, že současný svět ponecháme na verzi 1.16.5, dokud zde budete aktivně hrát. Vedle něj ale vytvoříme nový svět, který poběží na verzi 1.17 s Caves & Cliffs datapackem, tzn. nové jeskyně zde budou ještě před oficiálním vydáním verze 1.18. To ale také znamená, že na samotnou 1.18, která by měla vyjít o vánocích, nebudeme moci svět updatovat a bude se muset opět vytvořit nový.

Mezi světy se bude přepínat příkazem, nebo na Lobby.

Wipe tedy nebude, starý svět zůstane online, dokud se na něm bude hrát, potom ho nabídneme ke stažení. Teď něco k novému světu na 1.17: Minecraft 1.17 má sice vyjít dnes, my ale ještě musíme počkat na aktualizaci některých programů a pluginů, které na serveru používáme. Rádi bychom server spustili během následujícího týdne, ale termín se kvůli čekání na aktualizaci některých programů a pluginů může změnit. Ze začátku budou na serveru chybět některé věci, zejména shopy, které přidáme později.

Děkujeme, že s námi hrajete ;)

x 2
Před 2 letyPoslední úprava: Před 2 lety