Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma
Nejste přihlášeni
Pro plné využití našeho webu a fóra se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Přihlášení Registrace

[Zamítnuto] Žádost o pozici Helper
Téma založil PlutoMachine

Věk -> 17
Aktivita + Playtime -> Kdybych to měl dohromady sečíst tak pár dní to bude, každopádně jsou prázdniny a já jsem ochotnej většinu mého času strávit výpomocí na vanille.
Beztrestnost -> Pokud nepočítám ban starý 2 roky a mute starý půl roku jsem beztrestnej.
Znalost základních příkazů -> Vedl jsem svůj server i jsem byl admin na jiném serveru, takže znalost tam je.
Pomoc hráčům -> Pomáhal jsem dost hráčům jak se stavbou tak se základníma příkazy. Jsem schopnej pomáhat teď ještě o dost více.
Discord nick -> skrobyyy (Na vanilla discordu pod přezdívkou Pluto👽)
Mikrofon -> Vlastním
Zkušenosti -> Mám se vším střední.

Něco o mně -> Takže abych se ještě jednou představil jmenuju se Lukáš a.k.a Pluto nebo PlutoMachine. Je mi 17 let a za 2 měsíce oslavím 18 narozeniny. Momentálně studuji střední školu, přesněji obor Ekonomika a podnikání zaměřená na IT. Ve svým volným čase se věnuji přítelkyni nebo hraju různé hry. Na vanillu jsem se připojil poprvé asi 3 roky zpátky a to během distanční výuky. Do teď se bavím s pár lidma z og vanilly a dokonce jsme se i xkrát viděli irl takže mám vanillu navždy v srdíčku a žádnej jinej minecraft server si mě nikdy takhle nezíská jako si mě právě získala vanilla. Jelikož mi toho vanilla hodně dala chtěl bych na oplátku dát něco i já a tím myslím pomocnou ruku co se hlídání/pomáhání hráčů týče. Nechci tu psát nějaký extrémně dlouhý sloh takže děkuji za "pozornost", všem ostatním uchazečům přeji hodně štěstí.
Bobmastický den všem! -Pluto

x 4
Před 2 letyPoslední úprava: Před 2 lety

Těžko dostaneš nějaké tresty když nehraješ. 
Za poslední rok nahrané tři hodiny (na fialovém a oranžovém dohromady), nepotřebujeme neaktivní členy admin teamu.

Před 2 letyPoslední úprava: Před 2 lety

Nepřijat.

Před 2 lety