Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma
Nejste přihlášeni
Pro plné využití našeho webu a fóra se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Přihlášení Registrace

[Zamítnuto] Žádost o pozici Helpera
Téma založil VrevrCzech

1. Věk -> 20 let

2. Aktivita + Playtime -> snažím se být aktivní denně občas to ale nevyjde. Na 1.20 se blížím ke čtyřem dnům herního času a na předchozí verzi netuším.

3. Beztrestnost -> žádný ban nebo warn. Pouze Diablu se nelíbí když řeknu "Co ti drbe" :D

4. Znalost základních příkazů -> nějaké zkušenosti mám 

5. Pomoc hráčům -> snažím se pomocí když mohu. Pokud mě někdo jiný nepředběhne 

6. Discord nick -> VrevrCzech#4673

7. Mikrofon -> vlastním 

8. Zkušenosti s adminováním -> Asi 5 let dozadu na jednom serveru zhruba půlrok, bohužel již skončil.

9. Zkušenosti s WorldEditem -> Něco mi o tom řekli ale houby si pamatuji. Nemám zkušenosti.

10. Zkušenosti s CoreProtectem ->  nemám zkušenosti.

Něco o mně -> Zdravím vás, jmenuji se Tomáš ale většinou mi říkají Veverko kvůli nicku. Je mi dvacet let a jsem vyučený zlatník, klenotník a nyní se učím truhlářem, řezbářem. Přes volno vypomáhám v místní restauraci mého bydliště. Rád jezdím na kole, vařím a starám se o psa.

Co bych změnil na serveru? Vlastně nic. Pouze mě štve že nefungují farmy přes Nether ale to chápu :D méně to pak laguje když to není povolený :D jinak je server Fajn a přátelský. Možná si občas dát nějaký ten event třeba najdi Parryho :)

Děkuji za čas strávený nad touto žádostí / přihláškou. 

S přáním hezkého dne VrevrCzech (Veverka)

x 3
Před 2 letyPoslední úprava: Před 2 lety

Zlepši pomoc hráčům v chatu a pod.

x 1
Před 2 lety

Dobrý den,

Ano pracuji na zlepšení. Avšak již aktivní A-team je moc aktivní než aby to bylo vidět :)

Před 2 lety

Přijat k pohovoru.

Před 2 lety

Nepřijat.

Před 2 lety