Nejste přihlášeni
Pro plné využití našeho webu a fóra se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Přihlášení Registrace

UKRADENÍ UČTU + VLOUPANÍ NA MUJ SERVER
Téma založil DemonyxCzE

chápu že to využívate na to abyste změnili heslo hráčům ale ne na to aby ste se vloupali naučty hráčům hráč může mít stejny heslo i  k fb co má na serveru takže tak :) a nemyslim si že zrovna helper by měl mít k tomu přístup 

 

Před 3 lety

a divím se že se k tomu stále nevyjadřil larry co se stalo ? dostal strach nebo došli argumenty ?

Před 3 lety

Bez zmíněného přístupu k datům není bohužel možné server provozovat, jako admin na jiném serveru bys to měl dobře vědět. Toto téma nikam nevede, proto ho zamknu, pokud se zde k tomu Larry bude chtít vyjádřit, znovu ho odemkne.

Nikdo z vedení serveru (ani já) nemá přístup k samotným heslům, jelikož jsou zašifrované pomocí bcrypt. Vedení ale může vidět všechny příkazy, které hráči napíší. Je to nutné k odhalení porušování některých pravidel.

EDIT: Témata jsem sloučil, prosím nezakládej další.

MineMagik, majitel serveru VanillaZone

x 1
Před 3 letyPoslední úprava: Před 3 lety

minemagik ja vím že mám pravdu a proto mažete poslední zprávi co napíšu a žádne vyjadření ale taday mi nemusíte tvrdit že vy neznáte ani ip adresu a ani přihlašovací údaje od hráčů jako majitel vím že to jde najít v databazi a sám Majkus to potvrdil takže ?

Před 3 lety

Každopádně napíši recenzi o tomhle serveru a dobře vím že to hned smažete a není dobré lhát hráčům na serveru co se týče pravdy a budu za ní stát a vím že Larymu jakožto spolumajiteli nic nehrozí což je velká škoda správně by se to mělo řešit hned a ne že se na to zapmene

Před 3 lety

Nevím kdo komu lhal, i hráčům na serveru sem to napsal. 
Taky nevím proč tak vyšiluješ jak děcko a posíláš kamojdy aby to všude spamovali, když tě upozorním na to, že jsi osel. Já vím, je to rána pro tvé ego, ale nikdo neni neomylný, upozorním tě na to a ty to napsavíš ( Reálně sem ti na serveru udělal dvě věci a to se dá napravit /lp group default permission unset essentials.command.kittycannon/beezooka což jsou i tak neškodné příkazy. ) 

 

x 1
Před 3 letyPoslední úprava: Před 3 lety